Piškotki (Cookies)


Piškotki so kratke tekstualne datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta shranijo na uporabnikovo napravo, s katero je uporabnik dostopal do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta lahko ponudnik dostopa do podatkov na uporabnikovi napravi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

Spletno mesto GlobalWebDJ.com uporablja tri vrste priškotkov.

Nastavitveni piškotki:
Spletno mesto GlobalWebDJ.com si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, na primer izbrani jezik, zadnji predvajani kanal, samodejno prijavo in druge nastavitve. Tako je lahko vaš naslednji obisk našega spletnega mesta bolj uporaben in prijaznejši.

Stanje seje:
Ta piškotek se vzpostavi ob prijavi uporabnika in omogoča nemoteno predvajanje glasbe.

Analitični piškotki:
Poleg piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje spletna stran uporablja analitične piškotke Google Analytics. Te piškotke uporabljamo le za lastne namene, da lahko spremljamo lastno, agregirano statistiko obiska našega spletnega mesta. S tem tudi izboljšujemo uporabniško izkušnjo saj na podlagi merjenja števila obiskov lahko prilagajamo našo strežniško infrastrukturo in s tem naročnikom omogočamo nemoteno predvajanje glasbe.Vprašanja, predloge, pohvale ipd nam lahko sporočite ali preko kontaktnega obrazca.


Please wait...
Session timeout

Nalagam...