Pogoji uporabe

Revizija 1.2 (4.5.2013)

Dobrodošli na spletnem mestu GlobalWebDJ.com, katerega lastnik je družba MAKSUS d.o.o. Namen spletnega mesta GlobalWebDJ.com je promocija ponudbe in vstopna točka za uporabnike sistema za predvajanje glasbe. Obiskovalce naših spletnih strani vljudno naprošamo, da upoštevajo spodaj navedene pogoje uporabe.

Z ogledom tega spletnega mesta soglašate s splošnimi pogoji poslovanja in jih v celoti sprejemate.

Zaščita blagovnih znamk in vsebin

Vse blagovne znamke in vsebine na spletnih straneh GlobalWebDJ.com so zaščitene. Prav tako so zaščiteni tudi vsi logotipi blagovnih znamk navedenih spletnih strani. Uporaba blagovnih znamk, njihovih delov ali logotipov in vsebin je dovoljena le z predhodnim pisnim dovoljenjem družbe MAKSUS d.o.o. (v nadaljevanju lastnik).

Varovanje zasebnosti

Na spletnih straneh zbiramo kontaktne informacije uporabnikov, ki jih zanimajo naše storitve. Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih in kontaktnih podatkov prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo zgolj za vzpostavitev stika z uporabnikom. Osebnih podatkov ne razkrivamo tretjim osebam. Uporabnikov IP naslov bi uporabili zgolj v primeru težav pri povezovanju uporabnika na naše strežnike.

Družba MAKSUS d.o.o. se zavezuje, da bo s podatki uporabnikov varovala skrbno in v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov, hkrati pa si pridržuje pravico do uporabe teh podatkov izključno za namene lastnih trženjskih aktivnosti (občasna obvestila o dodatni ponudbi in akcijah, vezanih na storitve družbe).

Z ogledom/potrditvijo teh pogojev soglašate, da lahko lastnik (nosilec blagovne znamke GlobalWebDJ) in podjetje ePrvak d.o.o., Slovenska cesta 24, 1234 Mengeš hranita in obdelujeta zbrane osebne podatke za namen obveščanja in neposrednega trženja v skladu z ZVOP-1. Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite z odgovorom na sporočilo, kjer navedete ključno besedo ODJAVA.

Omejitev odgovornosti

Lastnik zagotavlja nemoteno in varno delovanje spletnega mesta v skladu z vsemi tehničnimi in zakonskimi varnostnimi standardi.

Lastnik ne odgovarja za morebitno zlorabo spletnega mesta s strani uporabnika zaradi slabe ali pomanjkljive zaščite računalniškega sistema na strani uporabnika, izgube gesla s strani uporabnika ipd.

Obiskovalcem spletnega mesta je dovoljeno javno predvajanje glasbe preko tega spletnega mesta le, če imajo urejeno in plačano nadomestilo vseh avtorskih pravic za javno predvajanje. Lastnik ne prevzema nobene odgovornosti za obiskovalce, ki nimajo urejenih avtorskih pravic za javno predvajanje.

Glasbene storitve

Poslovnim uporabnikom omogočamo dostop do sistema za predvajanje glasbe, ki ga uporabljajo za predvajanje glasbe svojim strankam.

Uporabnikom sistema za predvajanje glasbe je dovoljeno predvajanje glasbe le, če imajo v skladu z veljavno zakonodajo urejene in plačane avtorske pravice za javno predvajanje z organizacijami, ki ščitijo kolektivne avtorske pravice. Če uporabnik teh pravic nima urejenih, ne sme predvajati glasbe s spletnega mesta GlobalWebDJ.com.

Snemanje ali presnemavanje glasbe s tega spletnega mesta ni dovoljeno in je tudi tehnično onemogočeno.

Testni uporabniki so uporabniki, ki dobijo na podlagi izpolnjene prijavnice po predhodno preverjenih podatkih možnost do časovno omejenega testnega dostopa do storitve. Ta dostop je namenjen izključno informativnemu pregledu in poslušanju vsebin. Po preteku testnega obdobja se bo dostop avtomatično zaklenil, če testni uporabnik ne bo predhodno z lastnikom sklenil pogodbe o uporabi storitev.

Kontakt

Vprašanja, predloge, pohvale ipd nam lahko sporočite ali preko kontaktnega obrazca.


Please wait...
Session timeout

Nalagam...